středa 7. května 2014

4. DEN - doplnění informací

Když jsem včera hádal, že Tomovi došla baterka, nebyl jsem daleko od pravdy. Nebyla to však energie ale signál, co jeho mobilu chybělo. Tak tedy po 4. etapu Tom ujel 60 km přes Bojkovice, Jestřábí, Nedašovu Lhotu, Střelnou a nakonec Francovu Lhotu. Jízdu mu zkrášlovaly nádherné výhledy a šílené krpály. Ptáte se proč "jen" 60 km? Prý bylo po cestě moc hospod. Jejich lákavá atmosféra způsobila, že je Tomáš ve 4. etapě malinko pozadu, což hodlal dohnat právě v etapě následující.


Pátou etapu (tedy tu dnešní) Tom vedl přes Huslenky, Velké Karlovice, Bílou Morávku a pravděpodobně až do Komorní Lhotky. Zdá se, tofužel, že mobilní signál je v těchto končinách nedostatkovým zbožím. Dnes totiž opět zpráva ohledně aktuální etapy nedošla. Pokud Tom dodržel plán, měl by se již nacházet v Moravskoslezském kraji (doufejme, že tam je lepší pokrytí). Zatím zdar! :)

21:43 - zpráva nakonec dochází. 5. etapa byla zatím nejtěžší, Tom je velmi zmožený. Po cestě schytal velký liják, který se už naštěstí zmírnil. Přespává venku, jelikož nesehnal otevřený penzion a otevřenou restauraci hledal téměř celý den. Zjistil taky, že si zapomněl baterky do blikačky doma (v nabíječce). Prostě den blbec... tak hodně síly a dobré nálady do lepšího zítřka!
Jinak, najel 77 km a právě se nachází jihozápadně od Morávky. Což znamená, že splnil plán. Více informací zítra.


Žádné komentáře:

Okomentovat